Liiiite efter...

Öhum... Hej någon därute som fortfarande lever på hoppet om att jag kommer skriva någon dag igen?
Antagligen är det inte särskilt många vid det här laget...

Jag ber tusen gånger om ursäkt, verkligen, men sen skolan började har jag verkligen haft fullt upp, och de lediga stunder jag verkligen haft har jag helt enkelt inte funnit ork till att skriva något. Och lusten försvinner dessutom mer och mer ju mer tiden går. Menmen!

Snabb uppdatering; Klippningen blev bra, behöver dock snart gå igenom en igen känner jag. Bli snedlugg nästa gång tror jag.
Jag fyllde 15 och fick finfina presenter, bland annat en helg i Stockholm (Nästa helg) med Kevin Borg som Troy i High School Musical på Göta Lejon på lördagen och världens shopping på söndagen på NK :o) Under tiden bor jag, mamma och Henke på August Strindbergs Hotel där man får hur mycket gratis varm choklad man vill (Y)
Av pappa fick jag en danskurs i street, och jag är nu i full gång med det. Något svårt med mig och min kordinationsförmåga till en början, men nu flyter allt på finfint. Skitkul är det!

Prao vecka 45 och 46. Självklart ansökte jag på stadsteatern till en början, men de hade uppenbarligen upptaget. Så IDAG (en dag före inlämning av praoinfo) tänkte jag ringa till några cafén och kolla istället. Det första jag ringde till var Evas Café och bingo, så har man båda veckorna fixade :o) Snabbt och smidigt!

Nu ska jag bege mig till Familia med mor och Henke. Ska bättra mig framöver nu!

Kramar i tonvis (för alla missade dagar)
// AnnaPanna

RSS 2.0