Valborgsrapport!

Goddag läsare!

Jaha, torsdag och valborg idag dårå.
JAAAAA FESTA OCH SUPAAAAA!!!!! WOOOOOW, RÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!!!!!!!
:| O.o

Eller långt ifrån eller aldrig. (Inte detta året i alla fall)
Nähe, det blir en helhelg från och med idag och fram till söndag med valppassning tillsammans med mormor minsann. Adam kikar in nu ikväll och imorgon kommer Linnea också och sällskapar. Mysigt värre :)
Kommer med uppdateringar och söta bilder av dessa små pälsbollar vid senare tillfällen också.
Bara lite snabb info.. Annars lyder min kommande roll på dramatica; Full men jäkligt glad fyrtioåring som fortfarande lever i student-ruset. Kan bli kul..... :)


Tills vidare info,

Elda lugnt och chilla tungt!

// AnnaPanna


It's nothing worth if you don't fight for it

God kväll kära läsare!

Nu är jag i full gång med svenskan och allt annat knas som skolan prackar på oss...
Men jag klagar inte faktiskt. Som jag nämnt tidigare är det hela rätt så kul, även om det kräver tid och tålamod.
För er som undrar kom jag undan med bara en novell. Den fick gå till både fri skrivning och till kärlekshandboken och det VÄRMER ska jag säga! Vet inte riktigt hur jag hade klarat det annars...

Har nu klarat av inledning och frågeställning till arbetet i samhällskunskapen i alla fall, och även två texter till åt själva kärlekshandboken... Det flyter på känner jag!
Dessutom kändes inte matteprovet helt åt pipsvängen idag om jag ska vara ärlig. Jag trodde verkligen det skulle vara extremt svårt med tanke på hur fort jag skummat igenom den röda kursen, och hur mycket (eller snarare lite) jag nu förstått av den. Men A-delen kändes lätt som en pannkaka, och B-delen flöt på rätt hyfsat tyckte jag. Så förhoppningsvis behåller jag VG:et med god marginal den här terminen :)

För övrigt längtar jag sjukt mycket till lägret veckan innan skolavslutningen... Har jag sagt det? Bara femhundra gånger till klassen.. Men med tanke på att det blir två nätter vi är borta (för första gången) så ser jag fram emot det något enormt! Dessutom klingar det inte helt fel nu med tanke på sällskapet man har.. :)
För er människor som undrar så är Rasmus finast, ingen tvekan....!

Såja, nu har jag nämnt honom här begripligt för första gången också! Några förvånade och oförstående? Nåja, det har bara pågått i en månad, nio dagar och cirka fyra timmar :)
 Nu ska jag dränka mig själv med glass och Linas Kvällsbok 2 för lite uppiggning och återupplivning från allt pluggande.


Ha det gott!
// AnnaPanna


Morgonrapport

Godmorgon godmorgon!

Eller egentligen borde jag väl säga; God förmiddag, men med tanke på att jag fortfarande sitter i pyjamas i sängen med datorn i knät så räknar jag det fortfarande som morgon...
Idag blir det plugga plugga plugga, ingen vila ingen ro! Usch vad jag irriterar mig på att vi får typ över en månad på oss med grundkursen, och sen på överkursen bara en vecka innan vi ska ha prov. Det är VÄLDIGT frustrerande vill jag lova, i synnerhet när man har en pappa som tycker allt är skitlätt men inte kan förklara och visa på minsta förståeliga sätt.
Det är helt enkelt bara att andas och inte tappa fotfästet! Jag kan bryta ihop efteråt ikväll istället, haha.

Hursomhelst, hoppas världen har det bra där ute. Det lär nog bli mer bloggande här framöver tror jag, nu när jag fått denna söta lilla minilaptop. Den är hur smidig som helst!
Fortfarande inget namn på den dock. Jag återkommer med detta...

Ha det gott!
// AnnaPanna

Konfirmerad!!!

Godkväll läsare!


IDAG (eller igår blir det ju nu) HAR JAG BLIVIT KONFIRMERAD!!!! WUUUUHUUUU
Måste bara säga att jag är VÄLDIGT glad över detta. Vaknade på morgonen runt sju och kunde självklart inte somna om, så jag låg och läste i en timme, sen gav jag upp och masade mig ur sängen för att förbereda och fixa och dona. Konfirmationen skulle börja elva, men vi var där redan kvart över tio för att typ gå igenom det sista och få på oss våra ytterst fräsiga lakan. Själva gudstjänsten var väl annars... Seg!
Varade i en och en halv timme och så nattvard på det..
Men nu är det äntligen över, och skönt är det. Så kan jag äntligen få börja på dans också till höst när de börjar en ny termin. Ska bli SÅ kul! Har sett fram emot det något enormt jättelänge, men konfirmationen har ju hela tiden varit ivägen så jag inte kunnat...
Men nu ska här jazzas loss :D


Hursomhelst, efter konfirmationen var det iväg och käka lite tårta, öppna presenter (blev väldigt väldigt nöjd över dessa, så TACK till alla!! <3) sen på kvällen så turade vi över med båtarna med mamma, kusinerna och min gudfar som jag inte träffat på typ... Sju år? Jättetrevligt var det i alla fall, och ja... Nu sitter jag här med min nya minilaptop som jag fick i konfirmationspresent... :)

Jag ÄLSKAR den! Den är verkligen skitsöt, haha. Ska döpa den också, så fort jag kommer på ett passande namn till den. Enligt mamma ska det bli min spark i baken, den här datorn, för att kicka igång min författarkarriär, haha.


Så ja, möjligen lägger jag kanske upp någon novell eller liknande så småningom. Vi får se, jag är rätt blygsamt med sånt, ungefär likadant som med mina musikaliska "talanger" HAHAHA om man nu kan kalla dem så O.o

Nåja, nu får väl en liten Nanna gå och sussa då...
Ska råplugga matte imorgon, så då gäller det att vara på G, med tanke på hur frustrerad jag blir över det ämnet just nu.

ZzZzZzZzZ,
// AnnaPanna


Be cool, stay in school!

Hej läsare!

Jag känner återigen att jag bör bli mer aktiv här...
Skärp mig?

Nåja, mycket på gång den senaste tiden med både det ena och det andra. En vecka sen jag kom hem nu och har haft hur mycket som helst i skolan att göra sen dess, och inte verkar det avta heller. Men jag klagar faktiskt inte, tro det eller ej. "Tonårstemat" är jäkligt intressant faktiskt. De har lyckats få ut maxat och helt bra av det i varje ämne med olika teman kring det hela. Samhällskunskapen är jätteintressant, och svenskan ska bli sjukt kul...
Sen är ju biologin lite småflummig just nu, med tanke på temat vi går efter, men det funkar det med..!
Vi var för övrigt på en pjäs idag på Nich. Sjukt bra var den..! Träffade Manager/Sofie då också, vilket ALLTID är lika uppskattat! :) <3

Och för er som då inte alls tycker skolan är något att ha så kan jag säga;
GAVIN DEGRAW GAVIN DEGRAW GAVIN DEGRAW GAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAWGAVIN DEGRAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!
För er som inte förstår ett skit så låt mig förklara;
Gavin DeGraw spelar live i Lund den 7 Juni och jag ska fanimej DIT!!!
GAAAH VAD KUUUUUL :D :D :D :D

Hm... Fokus nu Anna!
På lördag konfirmeras vi, för er som vill veta. Avslöjar dock ingen tid då jag anser att folk borde få skonas från att se mig denna dag!
Hann ta en fika idag med mamma också. Har inte träffat henne sen veckan innan Egypten, så det var väldigt uppskattat... Men som sagt så ses vi ju på lördag igen :)

Tills dess;
Ha det gott,
// AnnaPanna

Back on track

Hejsan allihopa!

Jaha, så var denna tös nu tillbaka från en kickassing vecka i Egypten! Ack vad ni har saknat mig...
Jag har säkert saknat er också, vilka det nu är som läser den här bloggen :)
Sjukt skönt har det varit i alla fall. Mycket rum för tankar och egentid och sköna trettio grader varje dag och massa bad och mat! Jag klagar inte det minsta...!
Förutom att resan dit och hem var sjukt seg. Tre timmar till Turkiet är lätta att avverka, men fem timmar är enbart drygt och översegt...
Men det funkade i alla fall. De visade två filmer både på vägen dit och tillbaka så jag klarade mig.
Hotellområdet var sjukt stort! Aldrig sett större...! Vi fick ta oss fram med golfbilar för att någonsin komma fram, haha.

Annars finns det väl inte så mycket att säga om resan? Jag hade det sjukligt bra och behövde verkligen komma bort från allt en vecka. Man lär sig uppskatta saker när man är borta ifrån dem så pass länge och sen kommer tillbaka igen. Det behövdes från min sida faktiskt. Så nu är jag väl så gott som helnöjd nästan skulle man kunna säga...

Blev bara ett snabbt inlägg det här, för det slog mig att jag borde kicka igång något med svenskan också...
Så tills dess får ni väl ha det bäst som ni själva behagar.

Puss och Kram
// AnnaPanna

PS. Grattis Erik på 26-årsdagen och Grattis Anna för personliga själ :)

We three (My echo, my shadow and me)

Godeftermiddag!

Två dagar kvar, sen är jag out of here...!
Idag är för övrigt en väldigt tråkig dag :S
Absolut ingenting händer och jag känner mig väl inte sådär väldigt manad att komma på något heller.
Imorgon blir det i alla fall bibliotek så jag är väl förberedd inför resan. Sen måste jag verkligen komma på något till fria skrivningen i svenskan...
Usch, har inte skrivit på ett tag, det märks.
Skärp mig någon? Hittar inget som inspirerar mig till att skriva mer och det suger verkligen.
Jag får väl hitta på något overkligt...
Usch, vet inte vad jag tycker om allting just nu. Typ, låt mig vara...?

Hoppas ni har det bättre än jag!
// AnnaPanna


Jesus let me love you! NOT...

Tjosan hejsan kära läsare!

Jaha, så var ännu en vecka slut och vi har kommit närmre min resa till Egypten! Mmmmmmh, ska bli sååå skönt att få komma härifrån...! Behöver verkligen en vecka ifrån allt och alla.. Det blir ägnat en massa läsande och skrivande. Kan det bli mycket bättre? :) Sol, värme, koralldykning, kalla drinkar, brun hud, slöa och slappa... Tre dagars extra påsklov.. :)

Nåja, slut på frestandet. Annars är läget upp och ner hit och dit mellan varven, as usuall.
Ska på gudstjänst nu om en halvtimme, vilket innebär att jag missar en hel timme av EMD's sändning på Rix Fm. Men men, positiva tankar, Anna!
Jesus let me love you, ooh, you know I do everything for you...
Åtminstånde fram till 25 april, sen jäklar ska du UT ur mitt liv!!! Eller något...

Hursomhelst, kom fram till att jag egentligen inte hade vidare mycket vettigt att skriva om så jag slutar här innan det spårar ur. Ha det gott!

// AnnaPanna


Trelleborg & Malmö <3

(Okej, jag ber tusen gånger om ursäkt för att det dröjt så himla länge, men bättre sent än aldrig, eller hur? Detta är med andra ord ett inlägg från förra helgens äventyr i Trelleborg och Malmö med grabbarna grus och flickerna flickers!)

Hejhopp!

Oj oj, var börjar man?
Söndag den 29 Mars så bestämde jag mig för att ta en tur ner till Trelleborg och Malmö minsann, allt detta besvär och rännande tack vare grabbarna grus! (Såklart...)
Var egentligen tänkt att jag skulle ha gått och lagt mig vid tiotiden kvällen innan, ungefär. Men tiden gick, klockan tickade på och slutligen så blev det helt enkelt så att lampan släktes halv ett.. Inte bra, inte bra, med tanke på att morgondagens (eller dagens blir det kanske?) äventyr började kvart i sex på morgonen.
Varför? Varför?! Tänker ni väl... Jotack, det gjorde jag också när jag väl gick upp!
Men vad gör man inte...

Tio över sju gick tåget från Kattarp station i alla fall och det var en fett mysig morgon faktiskt. En sån där morgon då det känns som om hela världen sover och du är den enda som är uppe. Så satt jag där och läste medan vi svichade fram, full fart mot Malmö.
Väl framme blev jag hungrig med tanke på att jag inte kunnat äta något klockan sex utan att få kväljningar, så jag tog mig en tur på stationen och köpte frukost, varav jag sen skyndade tillbaka för att möta upp ärade Manager och Flum!
Även kallade mor och faster! (Och säkert massa annat, men jag är så förvirrad över det här släktet så jag lägger ner... O.o)

Hursomhelst så tuffade vi vidare med buss till Trelleborg och halv tio satt vi där inne på Valen och campade!
Mycket trevligt, mycket trevligt. Ytterst lättroad sprang jag upp och ner i rulltrapporna medan jag sjöng EMD-låtar så att städerskorna blev rent livrädda för mig. (Var ju ingen annan där, förutom vi, då affärerna inte öppnade förrän 12.00)
Satt och läste, ritade en miniatyrbild av Mattis-teckningen och skrev vackert på baksidan och signerade såklart.
Det råkade ju nämligen vara pojkens födelsedag, och vänliga och underbara släktmedlemmar som vi är; Så hade jag och Sofie självklart fixat den ultimata presenten!

Runt elva-tolvtiden började människor dyka upp, så vi ställde oss vid scenen. Drygare timmar får man leta efter, och vakterna var helt jävla puckade, speciellt en av dem, men vi överlevde visst i alla fall, uppenbarligen.
Halv ett kom Erik in och skulle "soundchecka". Om man nu kan kalla, slå två gånger på tangenterna till keyboarden och prova stol i en kvart, för soundcheck...

Hursomhelst; Klockan ett var det dags att kicka igång!
Som vanligt så glömmer du hur extremt kissnödig, hungrig, trött och svimfärdig du är när killarna träder fram på scenen med världens största leende på läpparna och är fett pepp, trots att det bara gäller tre låtar på ett trångt, sunkigt köpcentrum. Den energin de utstrålar då är helt oundviklig att bli avsmittad av...!

Men innan de körde igång så skulle vi självklart sjunga för födelsedagsbarnet!

Och Danny tog självklart första tillfället han fick att reta skåningarnas säregna dialekt.
D: "Hur säger man tjugoåtta på skånska?"
Vi: "TJUÅÅTTA!"
D: "Shotta?!" *fetesmile*

Självklart... xD
Sen körde man vidare med Alone, Baby Goodbye och Jennie i alla fall. Snacka om gåshud på Alone...!
Ack och ve, vad säger man...

Sen var det signering i alla fall. Myyycket strukturerat och fint, självklart. De kör fortfarande med sin finfina teknik att backa en meter varannan minut. Det hjälper verkligen! Host...
Fick stå i kö ett tag, men slutligen kom vi fram i alla fall. Erik var fjäskig och kåt (as usuall...), Mattias var söt, Danny mobbades. Allt var precis som det skulle!

E: Nejmen tjeeena snygging...!
A: Hej på dig du
E: Läget är bra?
A: Jodå, fett trött bara...
E: Då är vi två kan jag säga!
A: Haha... Ont i halsen också. Allsång på Jennie är farligt, vet du!
E: Hahaha! Ja, jag har hört det... *ge skivan* Puss och kram på dig sötnos!

*Vidare till Mattias dårå*

M:
Hejsan!
A: Hej hej!
M: Allt bra?
A: Jodå, finfint! Själv?
M: Det är jättebra!
A: Så bra då! Jag och Sofie har förresten en födelsedagspresent till dig i Malmö sen som du ska få!
M: En present? Till MIG?? Nejmen vad gulliga ni är!!

*Mr. Danis kvar*

D: Tjena sötnos!
A: Hejsan hejsan!
D: Allt bra?
A: Självklart
D: Naajs...! Var det inte du förresten som pratade sån sjukt rolig skånska?
A: Hahaha, öhh jo... Uppenbarligen
D: Jag tyckte väl det! Vart kommer du ifrån då?
A: Helsingborg
D: Hällsingbååuurg!

Sällan Danny, sällan.... xD
Hursomhelst, härifrån var det full fräs framåt påväg mot Malmö igen, var nästa stopp var.
Tack tack tack så mycket Ellen och Ellens mamma för skjuts! Väldigt uppskattat :)
Framme i Malmö hann vi bara snabbt in, slänga av oss grejerna och äta en mycket efterlängtad varmkorv!
Man förlorar en del bränsle på såna här grejer, det är inget nytt, men ändå lär man sig ALDRIG att äta ordentligt!
När killarna sen kom in körde de Jennie, Alone och We Can. Självklart är de fortfarande lika mycket på hugget med den texten! Det sitter grabbar, ni har det snart!

Att komma upp till signeringen här gick ju dock fortare för den ena gruppen än den andra. Emma och Ellen fick uppenbarligen inte komma upp för att de redan fått signerat i Trelleborg. Så de fick helt enkelt sitta där nedanför scenen i någon timme och vänta på att hela signeringskön skulle ta slut. Roligt värre. Så jag och Sofie blev ju något oroliga då med tanke på att jag också fått mitt album signerat i Trelleborg, och jag hade inget annat med mig och orkade verkligen inte köpa en ny skiva bara på grund av det. Men som tur väl var så stack snubben precis och skulle hämta nya pennor eller något när jag och Sofie tog oss upp på scenen.
Mattias var först den här gången, och nu var det ju presentlämning! Hahah han var fortfarande lika söt. Blev skitglad när han såg att vi hade salta fiskar i koppen vi köpt och började genast trycka i sig och öppnade båda armarna för foto.
Lite problematiskt dock, med tanke på att vi inte hade något till att fotografera? Men som tur väl var så kom Ellen till undsättning och fixade biffen!

Efter var det mys med Danny och Erik, och även foto här. Underbara människor <'3

Lite problem uppstod ju efter det här, men som tur väl var så löste det sig i slutet av dagen.
När allt var klart och grabbarna hade åkt iväg så gick vi vidare till McDonald's för att tysta hungern!
Först försökte jag inbilla mig själv att jag inte alls var så hungrig, och bara skulle nöja mig med en milkshake eller något, men det hela slutade med att jag satt och tryckte i mig en hel Bic Mac, mellanstor pommes och mellan chokladmilkshake helt själv. Det var inte ett språr kvar av något när vi var klara, jag svär...!
"Seriöst, så mycket i en så liten människa?!" Hahah... Jamen ska man nu tröstäta kan man lika gärna göra det ordentligt!
Men som sagt, allt löste ju sig till slut så jag slapp hänga läpp mer resten av den kvällen.

Mamma och Henke kom och hämtade mig när vi ätit klart och sen sov jag som en stock hela vägen hem.
Vad säger man?
En väääldigt lång dag, med så mycket olika intryck och känslor. Men med korten på borden så hade jag det sjukt kul hela vägen igenom, så tack till alla er som var med!
Sånt här blir aldrig lika kul om inte ni är med! <3

Puss och kram!
// AnnaPanna

RSS 2.0