Älskar er...

... Sara och Rasmus <3
Ni betyder allt i världen, bara så ni vet.

Tack för igår <3

Förlåt mig, men...

... jag har verkligen sjukt mycket att göra i skolan just nu, så det har som ni ser inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden. Nästa vecka blir nog minst lika stressad, för då har vi plötsligt tre redovisningar och sista veckan att öva med kören inför skolavslutningen.

Jag ska ju uppenbarligen spela Sandy när vi kör "Summer Nights" från Grease, haha. Ingen vet hur detta kommer gå...
Men jag är klar med min avslutningsklänning i alla fall, så nu har jag bara en oscarsgala-klänning kvar.
Jao, nu när filmen vi gjorde i våras är klar och fixad, så ska vi ha en Oscarsgala på måndag där alla ska klä upp sig och grejer.

Sen måste jag påminna min lärare att ta med sin gamla studentmössa också till sommarpjäsen vi kör dagen innan avslutningen. (Blev typ klara med den idag och vi blev faktiskt rätt nöjda till slut i alla fall, haha. Sommarfeeling, spelar roll hur den är! Alla är ändå glada då!)

Sen blev jag plötsligt konferencier också på skolavslutningen... Jag har inte mycket på G då?
Jotack, jag vet!

Anyway, no use in complaining
Ni får ha det gott, nu ska jag plugga vidare!
// AnnaPanna

PS. Jag har inte alls haft den här låten på huvudet hela dagen :)
Den kör vi också med kören. Riktig sommarfeeling på den!





Glömde säga...

... att jag har laddat upp en ny video, eller iaf ljudklipp på youtube.
Blev lite uttråkad igårkväll och kände verkligen inte för att plugga just då, så jag bestämde mig för att plinka lite på keyboarden. Och ja, det ledde till en inspelning av en av mina nuvarande favvolåtar <3

Ladies and gentlemen, I give you Fairytale by Alexander Rybak i egen Annaversion ^^






Simma lugnt!

// A


Pluggdag!

Full fräs framåt.. Efter två veckors ledighet från skolan så är vi återigen på banan imorgon.

Hm...


Saker jag ska göra;

Bokrecension

Företagspresentation

Relgionkunskap (Uppgifter för VG/MVG)

Samhällskunskap (Arbete om dödshjälp, skriva reflektioner & avslutning)


Hittills har jag gjort bokrecensionen, haha...

Kämpa på Anna, dagen är ännu ung!


Vad händer annars då denna sommar? Jo, fint inleds det ju med att snubbe åker till Cypern i två jävla veckor, bara en vecka efter att vi slutat skolan. Kommer hem en vecka, åker till Gothia nästa vecka.

Snälla någon? Men tack vare mitt geni till kompis, madame Sara, så har vi kommit på att åtminstånde under Gothiaveckan blir det att sova över och roa oss för att få tiden att gå snabbare. Jag klurar fortfarande på Cypern-perioden...


Annars hade jag inte mycket kul att komma med.
Måste återgå till arbetet.

Tjingeling!
// AnnaPanna


Tycker om...

... mina underbara töser, min Rasmus, mitt godis, min Nisse (datorn), min halströja (kommer till bra hjälp i många situationer), min son, mina brödrar, min lillasyster (hon kan säga Anna nu!), min schizofamilj, min mamma, min keyboard, min vägg, min... blogg?

Jag känner för att vara positiv idag helt enkelt :)

Hoppas ni har det gott!
// AnnaPanna


Sommaren närmar sig

Hej hopp ni gamla indianer!

En ny dag, en ny start. En dag längre bort från vintern och en dag närmre sommaren och skolavslutningen. Har haft riktiga sommarkänslor dessa två dagarna! Igår var jag med Josefine hela dagen och cyklade Ödåkra runt. Det är ett tydligt sommartecken! Bara åka fram och tillbaka utan att ha något mål om vart man är på väg eller vad man vill.
Mot kvällen började det spöregna helt plötsligt. Jag lovar, det var typ bara en eller två regndroppar på nästippen och sen öste det ner!
Så då cyklade vi hem till mig, såg på film och hade det allmänt mysigt hela kvällen, och när natten sen kom så låg vi och lyssnade på sommarregnet och åskan och drog in doften av våt mark och kalla löv...

Mmh, love it :)

Sen imorse efter att ha ätit frukost såg vi självklart på Sunes Sommar också. Tröttnar aldrig på den, haha. Det är också en tradition att inviga sommaren med, helt klart!

Annars då? Jodå, livet knallar på. Måste börja lägga på ett kol med allt pluggande dock känner jag. Men jag har hittat min skolväska nu i alla fall! Hallelujah! :D

Snart är det mat, efter det fredagsmys med Rasmus <3
Hmm... Jag har det nog rätt bra ändå tror jag.

Uppskatta livet o ha det got!
// AnnaPanna

Snabbt kvällsinlägg

Tjosan svejsan läsare!

Snabb kvällsrapport.
Josse är här. Josse ska sova över.
Sjukt längesen. Sjukt kul.

Ha det gott! :D
// AnnaPanna


I don't know for sure where this is going...

... but still I hope for more and more.

Nejdå, jag är inte alls fast i Alexander Rybak nu. Vad får er att tro det?
Men seriöst, jag kan verkligen inte få nog av honom... Och jag har nog ALDRIG lyssnat på så här mycket fiolspel förr och uppskattat det så mycket.
Men han är verkligen sinnessjukt, vansinnigt, galet duktig på det han gör, det tycker jag verkligen. Att han sen är söt och har världens hundvalpsögon råkar bara vara en bonus.
Jag har varit skeptisk till violinspel och sånt innan, men det här går bara inte låta bli att älska.

Lyssna på det här och lycka till med att övertyga mig om att snubben inte kan något om musik!





Ja jag vet, jag ska SNART sluta tracka er med Alex-klipp.
Hoppas alla har det gott där ute, idag fixade jag min sista dag på praon, så på måndag är det tillbaka till skolan igen med två veckors råplugg och sen har vi läger och därefter avslutning :)
Btw, jag tycker om min Rasmus för er som missat det...

Puss o Kram!
// AnnaPanna

Goddag läsare!

Återigen igång med skolarbete. Blev ju ledig från praon denna veckan på grund av att Linda blev sjuk, och utan henne kan jag inte ta mig till Danmark så...
Skönt det. Behöver tiden till allt vi har fått över praon. Arbetet kring mänskliga rättigheter (jobbar med aktiv dödshjälp), två uppgifter kring praon, påläsning av organisk kemi och en bokrecension till svenskan.

Just nu är det bokrecensionen i fokus. Helt fria tyglar, bara det att boken ska handla om kärlek. Med andra ord; Plocka vilken som helst bok du vill och recensera den, för precis ALLA böcker, filmer, låtar handlar på ett eller annat sätt om kärlek. Så enkelt är det. Om så kärlek mellan två personer, kärlek till en sport, kärlek till sin familj, kärlek till sin religion, kärlek till en viss politik... Det är bara att välja och vraka.
Men jag hann aldrig låna en ny bok så jag recenserar en jag läst sen tidigare.
"Jag är kvar hos er" av Peter Pohl. Boken handlar om Anna, 15 år, som vet att hennes dagar är räknade. Hon har haft reumatism sen hon var tre, men nu när hon är femton upptäcker man symptom som smärta i käken, dubbelseende och pip i öronen. Efter många om och men accepterar läkarna det faktum att det inte beror på hennes reumatism, utan att hon faktiskt har en hjärntumör. Och efter flera cellgiftsbehandlingar och strålningar som inte tycks ge resultat, inser man att Anna inte har lång tid kvar att leva.


Boken är verkligen helt fantastisk, liksom alla andra Peters böcker. Har ni inte läst av honom tidigare - så se till att göra det med desamma! Jag har aldrig läst någon som får en att bli så berörd med varenda ord, som han alltid lyckas med. Desamma gäller den första boken jag läste av honom; "Jag saknar dig, jag saknar dig" som handlar om två tvillingsystrar, varav den ena dör och vi får följa upp den andra och se hur hon kämpar för att få livet funka utan sin andra hälft. 

Ja jag vet, de låter inte direkt glada och uppmuntrande de här böckerna, men ibland kan det bara vara skönt att få gråta och få sig en riktig tankeställare. Jag grät flera gånger under båda böckerna..!


Så nu medan jag recenserar den och dessutom fått en ny crush i Alexander Rybak (som numer är mitt och Dannys kärleksbarn xD) så passar den här låten perfekt att lyssna till under tiden.

Många tårar blir flod...!






Puss o kram!
// AnnaPanna

Måste bara få säga...

... att jag är totalt nyförälskad i Alexander Rybak. Oh no, not another one, tänker ni väl.
Ha, deal with it :D Jag är totalt nerkörd i hans låtar, hans säregna stil, hans texter och bara... hur han är sig själv. Vi saknar såna människor i kändisvärlden, tycker jag. Som bara kör på sin egen glädje och skiter i vad andra tycker och tänker. Länge sen man upplevde det på nytt, verkligen!

Det blev en snabb kärleksförklaring här då, och så måste jag be er checka in hans nya singel. Älskar den <3






Don't promise me forever
Just love me day by day
No one knows the future
We're young, but that's okay

// AnnaPanna

Eurovisionåsikt o söndagsrapport

Hejhopp läsare!

Inser ni att jag blivit riktigt bra på det här nu med att blogga? Jag är på G! :)
Dock tror jag det kommer avta lite nu efter den här veckan, då vi kör igång igen efter praon. Men jag ska göra mitt bästa och ta tillfälle när det kommer, det lovar jag. (Vare sig ni vill eller inte.)
Lite snabbt om eurovision då och mina åsikter innan vi går vidare; Ovanligt många bra låtar det här året, trodde att Malena skulle komma på bättre placering, men uppenbarligen hör vi inte hemma i Eurovision längre.
Island var bra och Norge - Ja vad säger man? Grattis!!
Låten har suttit fastklibbad i hjärnan hela dagen och jag får verkligen inte bort den..! Det innebär väl att det var en hit, haha.

Vad har hänt idag då? Jo, man stiger upp, äter nutellamackor till frukost, flippar loss i ett knas-medley med sin bror medan man skurar golvet, och sen åker bror iväg och Anna blir ensam på gården då mamma o Henke är i Hässleholm och tävlar. Men jag har min image, tack för det :) Fick sällskap av honom några timmar och ja... Allt var väl frid och fröjd trots omständigheterna...

Host.


Menmen, mamma o henke är hemma nu i alla fall och jag måste duscha... Bad time.

Vi höres och synes senare! (Meningslöst inlägg det här, as always.)


// AnnaPanna <3


Kvällsnyheter

Godkväll mina älskade läsare!

Jaha, det blev ett inlägg till denna dag. Inte illa Anna, keep it up :)
Ja jag får väl ingen uppmuntran från er, så jag fixar det själv :o)

Idag har gått... fort!
Rasmus kom vid tvåtiden, (då hade jag fortfarande pyjamas på mig och tandborste i munnen ^^) och så umgicks vi lite... Såg på Ice Age 2 xD Barnfilmstöntar, here we come :D
Ja ack... Perfect match eller nåt, haha.
Nej men jag har ju faktiskt inte sagt så mycket om denna snubbe här på bloggen, så jag kan bör uppdatera...
Vi blir två månader på onsdag och jag är jättekär, no doubt ^^
There you go! Mer får ni inte än så länge xD

Sen efter det var det hem till mamma (jag fick på mig jeans vid fyra-femtiden) och eftersom hon fyller år imorgon men hon o Henke är i Hässleholm då så har vi firat lite... :)
Mycket trevligt <3

Nu ska jag göra något vettigt av mig själv, typ sätta mig vid tvn och äta choklad... Sen blir det väl lite kikningar på Eurovision om en halvtimme också.

Tills dess får ni ha det bäst!
Puss o kram,
// AnnaPanna


Nyhetsmorgon

Godmorgon mina läsare,

Jaha, så var det helg igen! Fick vara ledig från praon igår med tanke på att jag redan gått över mina 40 timmar på tre dar, som man ska ha fyllt upp under en hel vecka. Sjukt skönt var det i alla fall - Jag sov till halv åtta jadåå! :D
Inte mycket som hände sen under dagen. Skulle egentligen råpluggat massa SO men det gick ju som det gick... Jag ska ta tag i det idag, jag lovar..
Sen på kvällen var det iväg på match uppe på tofta, trevligt trevligt även om det inte gick så bra. (Jag borde starta en uppmuntringsfirma ^^ Jag lyckas riktigt bra tycker jag..! Pojke som målvakt som dampar sönder på hur dåligt det gick och sen ska försöka vara glad under resten av kvällen. Ingen bra kombination, men jag fixade det :D )

Sen fick jag ju prata lite med EMD också! Eller lyssna... Live från Stockholm med Jennie låt mig älska dig och Ungt Blod! Tack så mycket kära schizomor!

För övrigt känner jag sjukt mycket för att spela sims just nu... Väldigt länge sen! Ge mig Sims 3 nu nån gång för helvete...!

Ha en fortsatt trevlig dag,

// AnnaPanna


Those three words

Jag älskar er,
Och jag älskar dig, dig, dig. För du är min <3


Skulle aldrig fixa allt utan er, ni knäcker...!

Behöver er åsikt

Godkväll.

Ursäkta mig, men jag behöver er åsikt här och nu. Alla ni som läser detta, jag vill att ni kommenterar med egna åsikter, verkligen.

Jo, nu är det så här. Det finns ju sån här vän-quiz på facebook var man kan svara på frågor om sina vänner och skriva ja eller nej beroende på vad man tror om en grej. Exempelvis; "Tror du Anna Lundberg sover med gosedjur?"
Jag råkade svara ja på den frågan om Elina, och av någon anledning tog hon väldigt illa vid av det.
Fick ett offlinemeddelande där det stod nåt i stil med: "Vadå Elina sover med gosedjur? Hur gammal är du? Tio eller?!"

Jaa... Jag tänker vara helt ärlig, för jag ser ingen anledning till att inte vara det just nu. JAG sover med gosedjur, och det förstår jag verkligen inte varför det skulle vara negativt laddat? Jag är ett barn, och jag tänker inte skämmas för det eller ändra på mig för att inte framstå som ett. Jag har min kanin som jag fick av Rut och Stig när jag föddes. De här två människorna gick tyvärr bort i höst, och det tog väldigt hårt på mig, det var som att förlora sin morfar och extra-mormor. (Rut är mormors syster och eftersom jag aldrig träffat min morfar, så har Stig alltid varit som en för mig.)
Sen har jag Nasse, ett gosedjur som jag har många fina minnen med tillsammans med en av mina bästa vänner Josefine. Vi lekte ALLTID med honom och hennes gosedjur, fram till vi började trean eller fyran. De var alltid med i skolan, och vi såg verkligen ingen anledning till att inte få vara barn medan vi var det. Vi älskade ju att leka med dem, så varför dölja den glädjen?
Sen min stora, fluffiga elefant som är perfekt att krama vid åskoväder (ja, jag är rädd för åska också) och när jag är ledsen i ren allmänhet. Den har fått smaka många tårar, det har den. Exempelvis när Rut, Stig och min farfar gick bort i höstas och de gånger jag varit i konflikt med Elina. (Vilket tyvärr varit många gånger på senaste tiden...)

Så vad vill jag då få fram med det här...

Jo, jag undrar om det verkligen är så fel att sova med gosedjur eller fortfarande ha kvar och så vidare? Är det inte meningen att man ska vara barn medan man faktiskt är det? Jag förstår inte, och har aldrig förstått varför vi måste ha så himla bråttom med att växa upp och bli vuxna när vi är så långt därifrån, och inte få njuta av den lekfullhet vi har kvar, medan vi kan? Vi lär nog få nog av allt det där vuxengrejset i våra liv, det tvivlar jag inte en sekund på. Och när det kommer till kritan så lär vi nog längta tillbaka till vår barndomstid en himla massa gånger när vi väl blir vuxna, och undrar varför vi inte tog vara på den tid vi hade.

Nu menar jag inte att vi ska lägga ner allt med ansvar och såna grejer, för visst är det viktigt. Man måste få känna sig mogen och vuxen som barn också, det ger jättemycket för självförtroendet.

Men samtidigt - Varför ska det plötsligt vara så fel att få vara barn nu när vi kan? När vi ÄR det?


Jag kanske är den enda, men även om det är så, så tänker jag inte ändra på mina åsikter. Men jag skulle gärna vilja höra era, så snälla - Kommentera! Jag behöver verkligen få veta om det bara är jag eller vad alla ni andra där ute tycker och tänker om saken.


Tack för mig,

// AnnaPanna


Praodag nummer ett.

Godkväll läsare!

Jag säger bara en sak; Snark.
Usch, idag vart det som sagt min första praodag och pigg och kry (tro det eller ej, jag var faktiskt pigg halv sex när jag gick upp) tog man båten över till grannarna igen kvart över sex. För er som ännu inte vet så är det Marienlyst Hotell och Casino i Danmark jag ska praoa på denna och nästa vecka. Lindas förtjänst att jag faktiskt fick en praoplats över huvudtaget. (Ingen annan ville ha mig, hah.)

Hur som haver, väl framme cyklade vi resten av biten till hotellet - jag satsar på att bli snygg och smärt denna vecka - och det gick väl som smort. Det första vi sen gör när vi anländer på hotellet är att sätta på sextio liter kaffe, haha.
Jao, jag ska ju jobba i konferensavdelningen så det blir mycket kaffe, te och koppar jag bär denna veckan..!
Mina uppgifter är alltså; Brygga kaffe och te och sätta fram i konferenssalarna på hotellet som har besök under dagen av högklassiga snobbar, kolla så det är tillräckligt med koppar, glas, socker, bullar, frukost till dem som ska ha, och sen under dagen plockar jag undan tomma koppar, talrikar osv och sätter i diskmaskinen (världens coolaste och snabbaste diskmaskin har dem!) och rymmer undan vattenflaskor, springer till köket och hämtar lunch och ja...
Det är med andra ord ett jäkla springande fram och tillbaka, så tappar inte jag mina lovehandels denna veckan så tänker jag skjuta mig själv. (Eller nåt...)

Jaja, långt historia kort - Jag har sprungit fram och tillbaka hela dagen och är nu sjukt trött.  Var iväg från sex och var hemma fem. Och detta ska upprepas under hela veckan. Men ska jag vara ärlig så tycker jag faktiskt det är riktigt kul. Dessutom fick jag jobb också direkt på helgerna om jag ville tjäna extra pengar :o)

Nu ska jag sova! Samma gamla visa imorgon igen.
Puss o kram,
// AnnaPanna


Hej hemma!

Godkväll läsare!

Så var man tillbaka med fötterna på Sveriges mark igen...
Ni anar inte hur ont jag har i hela kroppen! Utvilande, jomen tjena..
Som sagt vart jag ju på Lalandia och de har ju byggt ut ännu mer nu, så nu fanns det en helt ny "Wild River" där man slog halvt ihjäl sig! Men den var verkligen sjukligt kul, jag tror jag åkte den trettio gånger, hahah.
Ack vad jag älskar att vara barnslig! (Det vill säga; Ack vad jag älskar att vara mig själv)

Sen hade de världens sötaste getter...

Ja, jag vet! Men det var några mammor som hade fått typ tretton ungar och de var så sjukt små och så sjukligt söta! Var en liten bit från vår stuga. Ack och ve, mitt hjärta...!


För att göra en lång historia kort - Jag hade skitkul men är nu extremt trött, vilket inte bådar gott med tanke på att jag går upp halv sex imorgon för att åka iväg på prao i Danmark.

Jaojao, hotelljobb väntar! Kulkul...


Nu måste jag ha choklad... eller lakrits? Båda två bedövar och hjälper :)


Ta hand om er!

/ AnnaPanna


Hej grannar!

Hej igen kära läsare!

Jag tänker inte ens kommentera det faktum att jag inte bloggat på hela veckan bara för att vi haft sjuuukt mycket i skolan så jag höll på att bryta ihop mitt i allt, utan vi bara fortsätter som om ingenting har hänt.

Jaha, så ska man iväg igen. Dock inte lika långt den här gången, bara över till grannarna. (Danmark med andra ord) Juppjupp, Lalandia står på schemat och vi drar om typ... en och en halv timme? Halv nio då med andra ord..
Det blir pappa, Linda, Elin och Linus och Lindas syrra och hennes familj. Trevligt trevligt!
Som vanligt känner jag att det kan bli skönt att komma bort ett tag, men enbart av plugget den här gången. Annars går saker fint... :)

Igår <3

Anna snel & oskyldig flikkah :)
Mohahaha.

Men se nähe, packning pågår! (Jättebra Anna, börja packa på morgonen precis innan ni åker, väl planerat!)
Ni får ha det så gott! Nästa vecka börjar jag praoa! :D

Puss och Kram
// AnnaPanna

Valppassningsdag nr 4. (Over and out!)

Goddag läsare!

Jaha, då var även dena helgen förbi och borta. Ovanligt snabbt har den gått, samtidigt otroligt segt. På något sätt kändes det nästan som om vi gick på sommarlov i torsdags, haha. Vet inte riktigt varför men...
Och ja, sommarloven brukar ju ta slut ungefär lika snabbt tycker man, så det kanske var sommarlov, vem vet?

Hursomhelst, blir snart hämtad av Linda så därmed är valppassningshelgen över för mig del. Måste duscha och leta upp en hårborste... Alltid lika fräsch, Anna, varje dag! :D

Usch och fy...!


Anyway, insåg med ens att det inte blev mycket av det här inlägget så jag tackar för mig för denna helgen. Veckan som följer blir plugg plugg plugg! Sen går vi ut på prao i två veckor och därefter ännu en veckas pluggg, nästa vecka läger (sjuuuuukt förväntansfull och längande är jag!) och därefter SOMMARLOOOOV!!!
Känns som om de här veckorna kommer gå sjukligt snabbt och tackar ja allt för det! Det har jag absolut ingenting emot...!

Over and out,
// AnnaPanna


1+1=1. Eller var....

Ett enda delat, identiskt liv.
Plötsligt två helt olika på så kort tid.
Vad hände?

Valppassning, rapport två :)

Hejsan läsare!

Snabb kvällsrapport kommer här!
Linnea kom runt sextiden och sen dess har vi typ... Flippat runder och döpt valpar, jazzat loss i Så Ska Det Låta och nu även jobbat på kommande album :)

Mycket trevligt!


Innan dess fick jag också helt plötsligt oväntat besök O.o Ja ack, folk överraskar en...!


Ingen fattar och detta blev inte mycket ut av, men något kände jag att jag var tvungen att skriva. Nu blir det kanske oth om vi orkar.


Sov gott, vakna torrt!

// AnnaPanna


RSS 2.0