Praodag nummer ett.

Godkväll läsare!

Jag säger bara en sak; Snark.
Usch, idag vart det som sagt min första praodag och pigg och kry (tro det eller ej, jag var faktiskt pigg halv sex när jag gick upp) tog man båten över till grannarna igen kvart över sex. För er som ännu inte vet så är det Marienlyst Hotell och Casino i Danmark jag ska praoa på denna och nästa vecka. Lindas förtjänst att jag faktiskt fick en praoplats över huvudtaget. (Ingen annan ville ha mig, hah.)

Hur som haver, väl framme cyklade vi resten av biten till hotellet - jag satsar på att bli snygg och smärt denna vecka - och det gick väl som smort. Det första vi sen gör när vi anländer på hotellet är att sätta på sextio liter kaffe, haha.
Jao, jag ska ju jobba i konferensavdelningen så det blir mycket kaffe, te och koppar jag bär denna veckan..!
Mina uppgifter är alltså; Brygga kaffe och te och sätta fram i konferenssalarna på hotellet som har besök under dagen av högklassiga snobbar, kolla så det är tillräckligt med koppar, glas, socker, bullar, frukost till dem som ska ha, och sen under dagen plockar jag undan tomma koppar, talrikar osv och sätter i diskmaskinen (världens coolaste och snabbaste diskmaskin har dem!) och rymmer undan vattenflaskor, springer till köket och hämtar lunch och ja...
Det är med andra ord ett jäkla springande fram och tillbaka, så tappar inte jag mina lovehandels denna veckan så tänker jag skjuta mig själv. (Eller nåt...)

Jaja, långt historia kort - Jag har sprungit fram och tillbaka hela dagen och är nu sjukt trött.  Var iväg från sex och var hemma fem. Och detta ska upprepas under hela veckan. Men ska jag vara ärlig så tycker jag faktiskt det är riktigt kul. Dessutom fick jag jobb också direkt på helgerna om jag ville tjäna extra pengar :o)

Nu ska jag sova! Samma gamla visa imorgon igen.
Puss o kram,
// AnnaPanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0